Umre İçin Kayıt Yapacaklar Dikkat

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı, 2014-2015 yılında geçerli olacak olan umre programını açıkladı.

Umre İçin Kayıt Yapacaklar Dikkat
Önümüzdeki sene umreye gitmeyi planlayan vatandaşlar artık başvuruları yapabilecekler. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın verdiği bilgilere göre 2014-2015 dönemi umre kayıtlatı 21 Kasım 2014 tarihinden itibaren başlayacak.

7, 10 ve 14 günlük umre programları düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayında umreye gitmek isteyenler için ayrıca program hazırlayacak. Umre için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatlar belirlendi.

Umre seyahati için Diyanet İşleri Başkanlığı resmi web sayfasından //hac.diyanet.gov.tr “umre bilgi giriş programı”ndan kayıtlar yapılabilecekken ek olarak dileyen vatandaşlar kendilerine en yakın il ve ilçe müftülüklerinden de kayıtlarını yaptırabilecekler.
 Kaynak : Risale Ajans 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER