TÜRK OCAKLARI RİZE ŞUBESİNDEN İFTAR BULUŞMASI

Yıllardır yapmış olduğu milli, manevi ve sosyal programlarla, Rize’ye hizmet vermeye devam eden, Türk Ocakları Rize Şubesi, Rize Öğretmenevinde yönetim kuruluna ve YK üyelerine yönelik iftar etkinliği düzenlendi

TEFEKKÜR 13.04.2022 13:00:11 36 1
TÜRK OCAKLARI RİZE ŞUBESİNDEN İFTAR BULUŞMASI

İftara davetli olarak İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Rize-Artvin Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Kazım Şahin, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu ile birlikte çok sayıda, çeşitli kamu ve özel kuruluşlarda görevli yöneticiler katıldılar.

Birçok, Türk Ocakları Rize Şubesi yöneticileri, üyeleri ve Türk Ocakları sevenleri iftar yemeğine aileleriyle birlikte katıldılar

İftar öncesi bir konuşma yapan, Türk Ocakları Rize Şube Başkanı Turan Aslan MERCAN; “Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgın sebebiyle son iki yıldır yapamadığımız geleneksel, Türk Ocakları iftar programımızda tekrar sizlerle bir araya gelmekten çok sevinçliyiz. Salgın nedenliyle hepimizin sağlığını tehdit eden ve her acıdan oldukça zor geçen iki yılın ardından bu mübarek ramazan ayında birlikte iftara açmayı bizlere nasip eden Allah-ü telaya şükürler olsun. Allah oruçlarımız kabul eylesin. Sağlık ve huzur içinde yapmış olduğumuz iftarımız bundan böyle inşallah insanlık bir daha böyle salgınları yaşamadan devam eder. ”diye konuştu. . İftara öncesi Ekmekçiler Mahallesi Aşağı Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Öksüz’ün Kuran-ı Kerim tilaveti ve iftar sonrası duasıyla son buldu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Zafer Kalender


Anahtar Kelimeler:
SALİH ÇEPNİOĞLU
14.04.2022 15:29:43
Mübarek Ramazan iftarında bu güzide insanları bir araya getiren Başkan Turan Aslan Mercan beyefendiye ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, Cennet Vadi İkizdere'den selam, sevgi ve saygılar sunuyorum efendim.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı