TÜGVA Pazar ilçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Sabah namazı buluşması Sahil Caminde gerçekleştirildi.

TÜGVA Pazar ilçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Sabah namazı buluşması Sahil Caminde gerçekleştirildi.

TEFEKKÜR 26.01.2018 08:54:25 700 1
TÜGVA Pazar ilçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Sabah namazı buluşması Sahil Caminde gerçekleştirildi.

Pazar Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ilçe başkanı Hasan Ayrılmış beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce,Pazar Minübüsçüler Derneği Başkanı İbrahim Bengli,Pazar Diyanet Sen Başkanı Cemal Taşçıoğlu’nun katılımı ile 26.01.2018 Cuma(bugün) Sahil Caminde Sabah namazından sonra çorba ikramının ardından sohbet edildi. Ardından Afrin’de “Zeytin Dalı” harekâtına katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz için dualar edildi.

TÜGVA Başkanı Hasan Ayrılmış. 'Birçok genç arkadaşımızla birlikte Cuma sabah namazında bir araya geldik. Kılınan namaz sonrasında gençlerle kahvaltı programı düzenleyerek orada gençliğin önemi üzerine istişare ediyoruz. Artık bu gibi programlarımızı gelenekselleştirdik. Bizler vakfımız olarak sonuna kadar gençlerimizin yanındayız. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. O yüzden ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyor ve yapmaya çalışıyoruz. Namazımızı eda ettikten sonra hep beraber sohbet ediyoruz, bizler için de güzel bir kaynaşma ortamı oluyor. Programımıza tüm genç kardeşlerimizi davet ediyoruz. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce “Geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışıyoruz. Bu anlamda sizin faaliyetlerinize çok önem veriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir an önce çıkması için hep birlikte hareket edip dualar etmeliyiz ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
Hasan Çolak
26.01.2018 11:10:30
Allah razı olsun maşAllah çok güzel bir görüntü inşAllah tüm gençler bu birim ve kuruluşta toplanıp güzel bir şeyler ölür

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI