Sevabına Ortak Ol..

Pazar ilçesi Tütüncüler Köyü(TAVLAT)'ta, birçok alimin yetişmesine ön ayak olmuş Kur'an Kursu ihtiyaca cevap veremeyince yıkıldı.

TEFEKKÜR 26.03.2022 11:46:54 112 0
Sevabına Ortak Ol..
Pazar ilçesi Tütüncüler Köyü(TAVLAT)'ta, birçok alimin yetişmesine ön ayak olmuş Kur'an Kursu ihtiyaca cevap veremeyince yıkıldı.

Tavlat Kur'an Kursundan yetişen yüzlerce alimlerden biri olan Yakup Kabalak hoca, İstanbul'daki etkin görevini bırakarak, Pazar İlçesi Tütüncüler köyü Kur'an Kursunun yapılması ve hizmete açılmasına öncülük etmeye başladı.

'Bu güzel eserde sizinde bir katkınız olsun.Amel Defteriniz Hep açık olsun' şiarı ile yola çıkılarak yıkılan kursunun yerine yenisinin yapılmasına başlandı.

Kurs'un manevi hocası merhum Resul Bölükbaş'ın mirasının hayata geçirilmesi için hayırsever vatandaşlara 'Sevabına Ortak Ol' çağırsı yapılarak yardım talebinde bulunuldu.

Kabaalak hoca, ' üç ayların son ayı Ramazan'a az bir zaman kaldı.Bu feyiz dolu aylarda hayırsever vatandaşlarımızın ilçenin 'sigortası' olan ve yüzlerce alim yetiştiren kursumuza destek olmalarını istiyorum.Bu manevi havayı hep birlikgte kısa sürede teneffüs etmek için inşaatımıza bir nebze olsun sizde taş veya harç koyarak ortak olun.Yaklaşan Ramazan ayının ülkemize,milletimize ve insanlık alemine hayırlar getirmesİni diliyorum' dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI