Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı

Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı

TEFEKKÜR 10.07.2022 10:40:39 64 0
Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı

PAZAR-Pazar Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı sebebiyle şehit ve gazi aileleri evlerinde ziyaret gerçekleştirildi.

Protokol, Terör şehitleri Cumhuriyet Mahallesinden Nurettin Kadıoğlu, Kesikköprü köyünden Yüksel Çakar, Subaşı köyünden Alaattin Kösoğlu, Irmak Köyünden Orhan Baynazoğlu, Sesizdere köyünden Turgay Bal ve Pazar Mahallesinden Gazi Yılmaz Alagöz’ün aileleri ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Misafirperverliklerinden dolayı şehit ailelerine teşekkür eden Protokol üyeleri ardından din görevlilerinden Mustafa Bölükbaş ve Bekir Öztürk tarafından şehitlerin kabirleri başında Kur’an-ı Kerim okuyup hep birlikte dua ettiler.

Yapılan açıklamada “Bayramları, al yıldızlı bayrağımızın altında, huzur ve güven içinde karşılayabiliyorsak bunu şehitlerimize, gazilerimize ve onların fedakar ailelerine borçluyuz. Bayram arifesinde bizleri misafir eden, hiçbir zaman hayır dualarını eksik etmeyen şehitlerimizin kıymetli ailelerine ve gazilerimize teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz ebedî olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur içinde bir ömür dilerim” ifadelerini kullanıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI