Sefer Gedik sevenlerini üzdü

İlçenin tanınmış ve sevilen esnaflarından Briç sever ve fanatik bir Trabzonspor sevdalısı Sefer Gedik sevenlerini üzdü

TEFEKKÜR 26.05.2022 12:45:44 132 0
Sefer Gedik sevenlerini üzdü

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi’de bu defa da acı Gedik ailesine düştü. İlçenin taninmiş ve sevilen simalarından ve esnaflarından biri olan Sefer Gedik (62) bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

İlçenin köklü esnaflarından biri olan ve renkli kişiliği ile Arhavi değil, ülke genelinde tanınan bir sima idi Sefer Gedik. Sosyal faaliyetlerin her zaman içinde olan Sefer Gedik İlçedeki birçok derneğin kuruluşunda aktif rol aldı ve yöneticisi de oldu.

Sefer Gedik Bedensel Engelliler Derneği yönetiminde yer almasının yanında ilçede Briç oyunun gençlere kadar inmesinde önemli bir rol oynayarak Briç derneğini kuruluşunda aktif rol aldı. Pandemı öncesi yıllarda İlçede düzenlenen Briç turnuvalarına ünlü iş insanlarının yani sıra Ülkemizin değişik köşelerinden Briç severlerinde ilçeye gelerek turnuvaya katılmalarını sağladı.

Arhavi ve Artvin’in adeta gönüllü Turizm elçisi de olan Sefer Gedik Turnuva için İlçeye gelen Briç severlere ilçenin ve Artvin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek tanıtımında önemli katkılar sunması ile tanindi.

Sevenleri Sefer Gedik’i son yolculuğunda da yalnız bırakmadılar. Arhavi Merkez camiindeki cenaze namazına ülkemizin değişlik illerinden çok sayı da arkadaşı da gelerek haklarını helal ettiler. Birçok Briç Derneği ve briç severde gönderdikleri başsağlığı çelenkleri ile Sefer Gedik’i son yolculuğuna uğurladılar.

Evli ve 3 çocuk babası olan Sefer Gedik’in cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası Yolgeçen köyü aile mezarlığında yakınlarının ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI