Sahil Camii Kur’an Kursu 4-6 Yaş Miniklerinden Anlamlı Ziyaret

4-6 yaş Kur’an kurslarımızda eğitim gören minik öğrencilerin sosyal etkinlikler kapsamında gerçekleştirdikleri programlar çerçevesinde, Sahil Camii Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri Rize müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdiler

TEFEKKÜR 17.01.2018 11:12:55 73 0
Sahil Camii Kur’an Kursu 4-6 Yaş Miniklerinden Anlamlı Ziyaret

Hocaları ve sınıf anneleriyle birlikte ziyarete gelen minik öğrenciler, İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın nasihatlerini dinlediler.

Ayrıca minikler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Arakan’daki muhtaç kardeşlerine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesine bağışladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı İl Müftüsü İsmail Yalçın, miniklerin biriktirdikleri harçlıkları makbuz karşılığında teslim alırken anlamlı bağışlarından dolayı onları tebrik ederek emeği geçen hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.

4-6 yaş kursların önemine değinen Müftü Yalçın,' önceki müftümüz Yusuf Doğan’ın başlattığı bu hizmeti bizler de aynı heyecanla yürütmekteyiz. Bir zamanlar din eğitimine yaş sınırı koyarak çocuklarımızı dininden diyanetinden uzak tutmak için çeşitli entrikalar oynadılar. Şimdi ise, yöneticilerimiz sayesinde bugün bu aşamaya geldik elhamdülillah. “Beşikten mezara kadar ilim tahsil ediniz” buyuran Peygamber efendimizin sözüne kulak asarak, 4 yaşında değil de doğumdan itibaren eğitime başlamalıyız' dedi.

İyilik şarkısını seslendiren miniklere çikolata ve balon hediye edildi.

Öte yandan su ikram edilen çocukların sünnet üzere oturarak su içmeleri dikkatleri çekti.

Rize Müftülüğü


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı