Rizeli dernek ve vakıflardan Hatay’a Ramazan sofrası

Hatay Kırıkhan’da bulunan Rize Çadır Kentinde Ramazan boyunca iftar ve sahur sofraları İstanbul Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) ve Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı (RİDEVA) organizasyonunda hayırsever iş insanları, Rizeli dernek

TEFEKKÜR 8.04.2023 09:27:20 59 0
Rizeli dernek ve vakıflardan Hatay’a Ramazan sofrası
HABER:ARZU ERBAŞ

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Rize Valiliği öncülüğünde Rize Belediyesi, Kaymakamlıklar, ilçe ve belde belediyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile yapılan Rize Çadır Kenti’ndeki misafirlerin iftar ve sahur sofraları da Rizeliler tarafından kuruluyor. RİDEF ve RİDEVA organizasyonunda hayırsever iş insanları, Rizeli dernek ve vakıflar tarafından afetzedelerin Ramazan boyunca günlük yemek iaşesi karşılanıyor.
Kısa bir süre önce Rize Valisi Kemal Çeber’in de ziyaret ettiği çadırkentte afetzedelerle iftar açan RİDEF Başkanı Hasan Başça ve yönetimi “Büyük bir afet ve acı yaşadık. Bu acıları birlikte sarmaya çalışıyoruz. Bizde Rize olarak, Rizeli iş insanları olarak elimizden gelen desteği veriyoruz.

Hatay Kırıkhan ‘da valiliğimiz öncülüğünde kurulan çadırkentinde kalan afetzedelerimizle Ramazan ayında da birlikte olacağız. İstanbul’daki Rize dernekleri ve vakıfları olarak Ramazan boyunca günlük yemek ihtiyaçlarını karşılayacağız.
El ele verme birlik olma zamanı. Şimdiden tüm islam aleminin Yaklaşan Kadir gecesi ve Ramazan bayramını tebrik ediyorum' dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı