Rize’de gençler ara tatili kampta değerlendirdi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Gençliğe Değer projesi kapsamında öğrencilerin tatil dönemlerini hem öğrenerek hem de eğlenerek değerlendirebilmeleri maksadıyla kız ve erkek öğrencilere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kam

TEFEKKÜR 6.02.2022 13:01:38 34 0
Rize’de gençler ara tatili kampta değerlendirdi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Gençliğe Değer projesi kapsamında öğrencilerin tatil dönemlerini hem öğrenerek hem de eğlenerek değerlendirebilmeleri maksadıyla kız ve erkek öğrencilere yönelik 'Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı' düzenlendi.

Erkek öğrenciler Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kur’an Kursu’nda, kız öğrenciler ise Kopuzlar 15 Temmuz Şehitler Kız Kur’an Kursu’nda düzenlenen kampa katıldılar.

Yarıyıl tatilinde 4 gün kampta kalan öğrenciler, Gençlik Koordinatörleri eşliğinde manevi programların yanında kitap okuma, sinema, şiir, musiki vb. sosyal ve sportif etkinliklere katılarak hem eğlendiler hem de bilgi dağarcıklarını genişlettiler.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Liderleri de çeşitli faaliyetlerle kampta öğrencilere destek sağladılar.

Maneviyat istasyonlarında işlenen konularla ilgili kampın son günü yarışma düzenlenerek dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı, gençlerin bilgi, ahlak, erdem, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla, 31 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında Rize Müftülüğü tarafından düzenlenen kampta sportif faaliyetlerin yapıldığını, değerler eğitimi konularının işlendiğini, insanlarla iyi ilişkiler kurabilme ve kendini geliştirme becerisi kazandırıldığını ifade etti.

Kampta gençlerle bir araya gelen Müftü Çakmakçı, düzenlenen 4 günlük kampta tatillerini güzel bir ortamda geçiren genç öğrencileri tebrik ederek emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI