RİZE’DE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ KÖY SAKİNLERİYLE BİRLİKTE 800 KİŞİ KATILDI

Her yıl Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa’da düzenlenen “GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ” PANDEMİ nedeniyle 2 yıl aradan sonra, dün 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Soğuk hava olmasına rağmen İftar yemeğini birçok kişi diğ

TEFEKKÜR 1.05.2022 11:35:46 861 0
RİZE’DE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ KÖY SAKİNLERİYLE BİRLİKTE 800 KİŞİ KATILDI

ÇAYELİ-KAPTANPAŞA-Çayeli ilçesine 21 km uzaklıkta olan Kaptanpaşa’da her yıl Ramazan ayının son bir haftasında İş adamları tarafından düzenlenen İftar yemeği geleneği bu yılda yaklaşık 800 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yemeğe İş adamı Yusuf Burak, İş adamı Halil Demirdağ, Paşalı Grup Şirketler Müdürü Adem Paşalı adına Aslan Paşalı’nın yanı sıra, Yargıtay üyesi Burhan Karaoğlu, Ankara, İstanbul ve Rize ve ilçelerinden İş adamları, birçok bürokrat ve STK temsilcileri, Daire amirleri, muhtarlar ve Kaptanpaşa sakinleri katıldı.

İftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan Yargıtay Üyesi Burhan Karaoğlu, “Yusuf Burak, Halil Demirdağ, Aslan Paşalı’nın düzenlediği ve çevre köylerinde katılımı ile gerçekleştirilen İftar yemeğine yaklaşık 800 kişi ilgi göstererek hep beraber iftar açtık. Çok şükür Ramazan ayının sonuna geldik. İnsanlar artık yavaş yavaş bayram atmosferine girdiler. Hayırsever kardeşlerime herkesin huzurunda teşekkür ediyorum” diyerek katılımcılara “afiyet olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI