RİZE’DE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ KÖY SAKİNLERİYLE BİRLİKTE 700 KİŞİ KATILDI

Her yıl Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa’da düzenlenen “GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ” dün yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

TEFEKKÜR 19.04.2023 11:46:40 372 0
RİZE’DE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ KÖY SAKİNLERİYLE BİRLİKTE 700 KİŞİ KATILDI

ÇAYELİ-Her yıl Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa’da düzenlenen “GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ” dün yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Soğuk hava olmasına rağmen İftar yemeğini birçok kişi diğer ile ve ilçelerden de katılım gösterdi.

Çayeli ilçesine 21 km uzaklıkta olan Kaptanpaşa’da her yıl Ramazan ayının son bir haftasında İş adamları tarafından düzenlenen İftar yemeği geleneği bu yılda yaklaşık 700 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İftar Yemeğini İş adamı Yusuf Burak, Paşalı Grup Şirketler Müdürü Adem Paşalı adına Aslan Paşalı düzenledi.

Yemeğe Ak Parti Genel başkanvekili Binali Yıldırım,Rize Milletvekili Hayati Yazıcı,Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar,Ak Parti Milletvekili adayı Yılmaz Katmer,Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Yargıtay üyesi Burhan Karaoğlu, Ankara, İstanbul ve Rize ve ilçelerinden İş adamları, birçok bürokrat ve STK temsilcileri, Daire amirleri, muhtarlar ve Kaptanpaşa sakinleri katıldı.

İftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan Yargıtay Üyesi Burhan Karaoğlu, “Yusuf Burak, Aslan Paşalı’nın düzenlediği ve çevre köylerinde katılımı ile gerçekleştirilen İftar yemeğine yaklaşık 700 kişi ilgi göstererek hep beraber iftar açtık. Çok şükür Ramazan ayının sonuna geldik. İnsanlar artık yavaş yavaş bayram atmosferine girdiler. Hayırsever kardeşlerime herkesin huzurunda teşekkür ediyorum” diyerek katılımcılara “afiyet olsun” dedi.

Daha sonra Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar,Rize Milletvekili adayı Yılmaz Katmer, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve Genel başkanvekili Binali Yıldırım yemeğe katılanlara kısa bir konuşma yaparak bir gün önce ihya ettiğimiz Kadir gecesini ve bayramlarını kutladı.

İftar Programının sonunda Çayelispor ve Rizespor formaları takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI