RİZE İRŞAD VAKFINDAN İL MÜFTÜSÜ ÇAKMAKÇI’YA ZİYARET

İrşad Vakfı, Rize İl Müftülüğü Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi Kuran Kursları Mütevelli Heyeti Başkanı ve bir kısım yönetim kurulu üyeleri, Rize İl Müftüsü Naci ÇAKMAKÇI ’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

TEFEKKÜR 24.07.2020 09:51:45 33 0
RİZE İRŞAD VAKFINDAN İL MÜFTÜSÜ ÇAKMAKÇI’YA ZİYARET

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Rize İl Müftüsü Naci ÇAKMAKÇI, “Rize’mizin önemli kanaat önderlerinden ve manevi dinamiklerinden olan, ilim, ihlas, irfan ve gönül insanı emekli vaaz merhum rahmetli Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendiden bende gençliğimde bende nasiplenmiş bir insanım. İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olarak, benimde kıymetli hocam olan siz muhterem Ahmet Ali Saruhan hocam ve mütevelli heyetiniz yönetimindeki diğer hayırsever gönül insanları olarak bu nazik ziyaretinize teşekkür ediyorum. Rahmetli muhterem Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendinin kurup yaşattığı ve vefatından sonra da onun kurmuş olduğu bu çok önemli, ilim, irfan, eğitim ve öğretim kurumlarında her yıl yüzlerce hafız yetişip mezun etmenin mutluluğunu, Rize’miz ve Rize İl Müftülüğümüz olarak hep birlikte yaşıyoruz. Müftülüğümüze bağlı, Güneysu Müftülüğü Zavendik köyü Mustafa Hoca Kuran Kursu, Rize Müftülüğü Mehmet Mataracı Kız Kuran Kursu, Rize Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi Erkek Kur’an kursu ve Rize Müftü Mahallesi Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kuran Kursu olarak 4 eğitim kurumunda yıllardır vermiş olduğunuz hizmetlerde bu zamana kadar olduğu gibi, bir öğrenciniz olarak her zaman sizlerle destek olmaya devam edeceğiz. Bu hayırlı çalışmalarınızda göstermiş olduğunuz gayret ve başarıdan dolayı şahsım ve müftülüğümüz olarak sizleri tebrik ediyorum.” diye konuştu.

İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, “Geçmişte eğitim verdiğim ve başarılı bir öğrencim olarak, yıllar sonra Rize İl Müftülüğümüz makamına yükselmenizden, eğitim, öğretim ve ilim dünyamız adına şahsım ve mütevelli heyetim olarak gururu duymaktayız. Bu hayırlı çalışmalarınızda, maddi ve manevi dualarımızla her zaman sizinleyiz.” dedi.

İrşad Vakfı Yöneticilerinin, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı’ya yapmış olduğu nezaket ziyaretine, Vakıf Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Yılmaz, Kudret Yıldız, Ahmet Karaali ve Kadir Kara’da eşlik ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI