Reşat Sönmez son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları ile uğurlandı.

Arhavi’nin önemli bir değeri olan Reşat Sönmez son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları ile uğurlandı.

TEFEKKÜR 11.12.2021 10:43:43 106 0
Reşat Sönmez son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları ile uğurlandı.

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi’nin sevilen isimlerinden biri olan Reşat Sönmez (84) son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. Arhavi Merkez Camiinde toplanan ve yoğun bir kalabalığın katıldığı cenaze töreninde ailesi taziyeleri kabul ederken, dökülen gözyaşları cenaze töreninde duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Uzun yıllar başkanlığını yaptığı Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri il dışından cenaze için gelenlerle yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Cenaze törenine TESKOMB Birlik Başkan Vekili Murat Gümrükçü, TESKOMB üyesi Güven Aksoy, Rize Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Alaettin Turanlı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi eski Başkanı Ahmet Ekmekçi, Arhavi Akparti İlçe Başkanı Remzi Gedik, Arhavi CHP İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ile beraber çok sayıda STÖ Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir vatandaş katılarak Reşat Sönmez’i son yolculuğuna uğurladılar.

Reşat Sönmez’in kılınan cenaze namazı sonrası Cumhuriyet Mahallesinde bulunan aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İlçede uzun yıllardır Saat Tamirciliği yapan Reşat Sönmez, ayrıca Atmacacılık ve Atmaca Kültürü konusunda bilgi birikimi ile görüşlerine başvurulan bir isimdi. Sönmez evli ve 4 çocuk babası idi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı