REKTÖR PROF.DR. KARAMAN’DAN KAVALCI’YA TAZİYE ZİYARETİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, geçen hafta yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliğinde annesi vefat eden, gazeteci, yazar ve Yönetici Bayram Ali KAVALCI’ya beraberinde, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Em

TEFEKKÜR 15.09.2020 18:32:09 85 0
REKTÖR PROF.DR. KARAMAN’DAN KAVALCI’YA TAZİYE ZİYARETİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, geçen hafta yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliğinde annesi vefat eden, gazeteci, yazar ve Yönetici Bayram Ali KAVALCI’ya beraberinde, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Emre ÇAĞLAK, Rize Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Talip BAŞAK’la birlikte taziye ziyaretinde bulundular.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN,” Yüce dinimiz biz insanlara, anne babasına en güzel bir biçimde davranmasını emretmiştir. Allah İsra Suresi 23,24’de “Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi, annenize ve babanıza da iyi davranmanızı kesin bir şekilde emretti. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlanırsa, kendilerine öf! bile deme! Onları azarlama! İkisine de güzel söz söyle! Onları esirgeyerek alçak gönüllülükle üzerlerine kanat ger ve: Rabbim! Küçüklüğümde onlar beni nasıl yetiştirmişlerse, şimdi de sen onlara (öyle) rahmet et (diyerek dua et!)” buyurmaktadır. Öğrendiğim kadarıyla muhtereme eşinile birlikte yıllardır rahmetli annenize vermiş olduğunuz hizmetlerle dua duaya nail olmuşsunuz. Muhtereme anneniz rahmet, size ve ailenize sabrı cemiller diliyorum. ”dedi.

Bir hayli hüzünlü olan gazeteci yazara, B.Ali KAVALCI, “60 yıldır rahmetli anneciğimle yaşadım. Vefat edeli bir hafta oldu. Şimdi den hasretini çekmeye başladım. Annesi yanında olup, annesi ile birlikte yaşlananlara ne mutlu. Bu kederli günümüzde ülke genelinde ve şehrimizde koronavirüs kural ve kaidelerine uyarak yaşamaya devam ettiğimiz pandemi salgınına rağmen, şehrimizin her kademesindeki kıymetli yöneticilerimiz, sn. Valimiz, sn. Belediye Başkanımız, sn. siz Rektörümüz, siyasilerimiz, Rize halkımız, esnafımız, mesai arkadaşlarım, meslektaşlarım, akrabalarım, dostlarım, farklı illerden annemin cenazesine gelip katılanlardan, telefon, mesaj yoluyla taziyelerini ileten herkesten Allah razı ve memnun olsun. Ailece kendilerine en kalbi şükranlarınızı sunuyoruz. Hakkın rahmetine kavuşmuş olan yakınlarının mekânları cennet olsun. Kendilerine sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Allah hiç birinizin eksikliğin vermesin. “dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI