RAMAZAN AYINDA 500 AİLENİN MUTLULUĞU İÇİN KOLLARI SIVADILAR

Artvin Hopaspor taraftar grubu Şehrin Azizleri Ramazan ayında 500 aileye 500 yardım kolisi dağıtmak için kolları sıvadı.

TEFEKKÜR 28.03.2022 11:16:35 57 0
RAMAZAN AYINDA 500 AİLENİN MUTLULUĞU İÇİN KOLLARI SIVADILAR

Hayati Akbaş

HOPA-Ramazan ayının yaklaştığı bu günlerde Artvin Hopaspor taraftar gruplarından biri olan Şehrin Azizleri anlamlı bir yardım kampanyası başlattı. Ramazan ayında Hopa ve Kemalpaşa’da ihtiyaçlı 500 aileye 500 yardım kolisi dağıtmak için kolları sıvayan grup üyelerine her kesimden de destek yapmaya devam ediyor.

Taraftar grubu başkanlarından Doğan Yazgeldi ve Kurtuluş Kibar yaptıkları ortak açıklamada geniş bir taraftar grubuna sahip olduklarını ifade ederek, her yıl Ramazan ayında yaptıkları ve bu yılda yapmaya karar verdikleri Ramazan yardımı kampanyasında Hopa ve Kemalpaşa’da ihtiyaçlı 500 aileye 500 koli yardım yapmak için kolları sıvadıklarını ve “kampanyayı başlattıkları günden bu tarafa hangi kapıyı çaldılarsa geri dönmediklerini ve kampanyanın yoğun destek gördüğünü ifade ettiler.

Geçmiş yıllarda yaptıkları kampanyalarda topladıkları yardım kolilerini ihtiyaçlı ailelere şeffaf bir şekilde dağıtımını yaptıklarını, kendilerine gösterilen güveni hiçbir zaman boşa çıkartmadıklarını ve bu yılda çıkartmayacaklarını ifade ederek kampanyaya destek veren tüm Artvin Hopaspor gönüllülerine ve çok değerli ağabeylerimize ve dostlarımıza grubumuz adına teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Şehrin Azizleri taraftar grubunun kampanyada istedikleri rakama ulaşıncaya kadar devam edeceklerini ve Ramazan ayının başlaması ile beraber hazırlanan yardım kolilerinin tespit edilen ihtiyaçlı ailelere ulaştıracaklarını ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI