Pazar’da Okul Cami Buluşmaları Fen Lisesi ile başladı

Pazar’da Okul Cami Buluşmaları Fen Lisesi ile başladı

TEFEKKÜR 27.12.2019 09:16:03 52 0
Pazar’da Okul Cami Buluşmaları Fen Lisesi ile başladı

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-Rize-Pazar´da ´Okul Cami Buluşması´ projesi kapsamında Pazar Fen lisesi öğrencileri ile camide buluşuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan ´Okul Cami Buluşması´ projesi bu sene ilk Fen Lisesi ile başladı her Cuma sabahı Pazar ilçesinde Eğitim Öğretim faaliyetinde bulunan okulların öğrencileriyle devam edecek.

Sahil Caminde Yağmura rağmen 27.12.2019 Cuma Sabahı gerçekleştirilen Okul-Cami buluşmasına Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa,Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın danışmanı Hamza Kahramantürk,Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız,İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Millî Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Diyanet sen Pazar ilçe temsilcisi Cemal Taşçı, Eğitim-Bir- Sen Pazar ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı, STK temsilcileri, Pazar Fen lisesi okul müdürü Kamil Görmüş, Öğrenciler, öğretmenler ve cami cemaati katıldı.

Pazar Müftüsü Küçük, namaz öncesi öğrencilere ve cemaate vaaz etti. Ardından topluca Sabah namazı eda edildi. Sahil Cami görevlileri tarafından hazırlanan kahvaltıdan sonra öğrenciler okullarına gönderildi.

Diyanetsen Pazar ilçe temsilcisi aynı zamanda Pazar ilçe müftülüğü gençlik koordinatörü olan Cemal Taşçı “ Okul cami buluşmaları projesi kapsamında Pazar fen lisesi öğrencileri ile Sahil Caminde bir araya geldik. Okul - cami buluşması Projesine desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Ayhan Terzi’ye, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ’ya, STK temsilcilerine, Pazar ilçe milli eğitim müdürü Nimet Büyük ‘e Okul Müdürlerimize, Öğretmelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı