Pazar'da Kutlu Doğum Kutlamaları devam ediyor

'Gelin Birlik Olalım' temasıyla tüm yurtta ve yurt dışında kutlanmaya başlanan Kutlu Doğum Haftası Pazar'da geniş katılımla Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi konferans salonunda icra edildi.

TEFEKKÜR 21.04.2016 20:10:47 97 0
Pazar
İlçemiz 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Pazar Fen Lisesi tarafından Kutlu Doğum Programı düzenlendi. Programa Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden program da günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mustafa KOT yaptı. Program öğrencilerin hazırlamış olduğu slâyt sunumları, şiirler okunması ve Kaçkar ilahi korosunun terennümleriyle devam etti.

İlçemiz İmam-Hatip Ortaokulu tarafından Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Kutlu doğum programına Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Kurum Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilgi gösterildiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kuran tilavetiyle devam eden programın açılış konuşmasını İmam-Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Oğuz Eyüp REİSOĞLU yaptı.

Öğrenciler tarafından slâyt, video gösterileri sunuldu.

İlahi korosu ve oratoryo gösterimi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Gİmam- Hatip ortaokulunda yapılan şiir ve kitap okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı