PAZAR’DA BAYRAM COŞKUSU

Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan ayının sona ermesi ile dünyanın dört bir yanında Müslümanlar bayram namazını kılabilmek için camilere akın etti. Rize'nin Pazar ilçesinde de ramazan bayramı dolayısıyla vatandaşlar ba

TEFEKKÜR 21.04.2023 13:08:45 43 0
PAZAR’DA BAYRAM COŞKUSU
Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Pazarlılar Hatuniye Merkez Camii ve Merkez Sahil Camii gibi büyük camilerde sabah namazıyla birlikte saf tuttu.

Ezan öncesinde caminin içinde yerlerini alan vatandaşlar Hatuniye Merkez Camii'nde ilçe Müftüsü Recep Şahan'nın vaazını dinledi.

İlçe Müftüsü Recep Şahan, vaazında bayram namazının önemini anlatarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ardından saatler 06:01'e geldiğinde Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Karaosman bayram namazını tarif ettikten sonra bayram namazını kıldırdı. Müzeezinliği ise Camii Müeezin Kayyımı Kadir Küçük yaptı.

Yüzlerce kişinin aynı anda saf tuttuğu bayram namazının ardından Karaosman, 'Hayatı Ramazan Bilinciyle Yaşamak' konulu Ramazan bayramı hutbesini okudu. Namazdan sonra yapılan duanın ardından vatandaşlar birbiriyle bayramlaştı.

www.kaçkar53.com olarak siz değerli takipçilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bu bayramın Müslümanların ve tüm insanlığın selâmetine, güvenliğine esenliğine vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ederiz.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI