Pazar Müftülüğünden İlçede Bir İlk…

Pazar İlçe Müftülüğü tarafından Müftülük hizmet binası girişinde Diyanet Vakfı ile Diyanet(TDV) Kitap Satış yayınları reyonu kuruldu.

TEFEKKÜR 31.01.2021 15:30:10 97 0
Pazar Müftülüğünden İlçede Bir İlk…

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR- Pazar merkezinde Türkiye diyanet vakfı veya başkanlık yayınları bulunmuyordu. Pazar Müftüsü Şükür Küçük, eksikliği gidermek vatandaşların hizmetine sunmak için satış reyonunu hizmete açtı.

“İlçe müftülüğü olarak yaptıkları hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini, daha önce Müftülük hizmet binasının alt kısmında bir adet erkek hafızlık yatılı kuran kursu, bir adet de 4-6 yaş olmak üzere iki adet kuran kursu ile bunlara ek olarak da beşinci katta Müftülük idari hizmetlerini vermeye devam ettiklerini dile getiren Pazar Müftüsü Şükür Küçük, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. “ Müftülük hizmet binamızın giriş katında açılışını yaptığımız kitap satış reyonumuzda her gün mesai saatleri içerisinde imam hatip görevlilerimizden bir arkadaşımız görevli olarak bulunuyor. Ziyarete gelenlere veya yayınlarımızdan almak isteyenlere satış yapıyorlar.”

Takvim ve dergilerin de satışa sunulduğu reyonda, abone olan vatandaşlara da yardımcı olunuyor.

Müftü Küçük, “ Pazar merkezinde Türkiye diyanet vakfı ya da başkanlık yayınlarımız yoktu. Reyonumuzda bunları bulundurup kardeşlerimizin ihtiyaçlarına sunuyoruz.” dedi

Şükür Küçük, Başkanlığımız tarafından basımı yapılan Kuran-ı Kerim meali ve Kuran-ı Kerimler başta olmak üzere ilmihal kitaplarımız, din içerikli maneviyatla alakalı olan ve toplumumuzun bu anlamda ihtiyaç duyduğu her türlü yayınları bulundurmaya çalışıyoruz. Tabi burada kardeşlerimiz ziyaret ederler ve istekleri ile dileklerini bizlere iletirlerse bizde bu anlamda reyonumuzu daha da zenginleştirmeye çalışırız, bu yüzden de vatandaşlarımızdan bir anlamda yardım talep ediyoruz dilek ve isteklerini bekliyoruz’’. diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI