Pazar Merkez Cami’nde Afrin için dua edildi.

Her hafta sonu “Sabah namazında buluşma” programında Pazar Merkez Cami’nde Afrin’e Zeytin Dalı harekâtı adı altında Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı harekât için dualar edildi.

TEFEKKÜR 21.01.2018 10:51:30 186 0
Pazar Merkez Cami’nde Afrin için dua edildi.

Program Mustafa Bölükbaş hocanın Kur’an’ı Kerimde Fetih süresinin okunmasıyla başladı. Daha sonra Merkez Hatuniye Cami imamı Halil Çelik Mehmetçiklerimiz için dua ettirdi. Cemaat hep birlikte “ amin” dedi.

Ardından 07.00 de Sabah namazı eda edildi.

Namazdan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Kadir Kumaş hoca Ticaret ahlakı üzerine “Ey îmân edenler! Karşılıklı rızâya dayanan ticâret olması hâli müstesnâ, mallarınızı, bâtıl (haksız ve harâm yollar) ile aranızda (alıp vererek) yemeyin! Ve kendinizi öldürmeyin! Allâh size karşı pek merhametlidir.” (Nisâ. 4/29) ayetinden örnekler vererek kısa bir vaaz yaptı.

Sonunda konuya binaen Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mensuplarına, memleketimizin bekası için dualar ettirdi. Kadir Kumaş hoca “Şu anda Mehmetçiğimiz Suriye'de teröristlere karşı savaşıyor. Ordumuzu muzaffer eyle' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI