Pazar Kaymakamlığı kurban bayramı açıklaması yaptı

2023 yılı kurban bayramı münasebetiyle Pazar ilçesinde bir dizi kararlar alındı. Kaymakamlık makamımda yapılan toplantı da alınan kararlar açıklandı.

TEFEKKÜR 22.05.2023 21:14:38 135 0
Pazar Kaymakamlığı kurban bayramı açıklaması yaptı
PAZAR KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURU

Pazar Kaymakamlığında yapılan toplantıda, 2023 Yılı İlçede Kurban Hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin önemli kararlar alındı.Kurban kesecek olan vatandaşlar ve kurban alımı gerçekleştirecek olanlara yapılan bu duyuruda şu ifadeler yer aldı.

1- Kurban “SATIŞ YERİ” olarak Zafer Mahallesi Dere mevkii Pazar -Hemşin Karayolu Üzeri 2.kilometredeki alan belirlenmiş olup başka bir alanda kurban satışı yapılmayacaktır.

2-Kurban “KESİM YERİ” olarak Zafer Mahallesi Dere mevkii Pazar -Hemşin Karayolu Üzeri 2.kilometredeki satış alanının yanı olarak belirlenmiştir.

3-Kesim alanı olarak belirlenen yerin dışında “toplu kurban kesim organizasyonu” yapacak vatandaşların 24.05.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar “İlçe Tarım Müdürlüğüne” müracaat etmeleri gerekmektedir.

4- Kurban kesim yerinde kurban kesim hizmeti(kasaplık) yapmak isteyen vatandaşlarımızın 24.05.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

5- Belirlenen kurban satış alanının dışında satış yapılması yasaktır.

6- Belirlenmiş ve belirlenecek olan kesim yerinin dışında(özel mülkte kesilenler hariç) toplu kurban kesim hizmeti vermek yasaktır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI