Pazar İlçe Müftüsü Şahan’dan örnek çalışmalar

Pazar İlçe Müftüsü Şahan’dan örnek çalışmalar

TEFEKKÜR 2.12.2022 19:24:14 35 0
Pazar İlçe Müftüsü Şahan’dan örnek çalışmalar

PAZAR-Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, 2022 yılı için hâlen görevde bulunan personelin görev veya yer değiştirme taleplerini sonuçlandırdığı, 1 Haziran 2022 tarihli ‘Atama ve Nakil’ onayı ile Pazar İlçe Müftülüğü görevine, Artvin İl Müftü Yardımcısı Recep Şahan atandı. Pazar’ın yeni Müftüsü Recep Şahan, 28 Haziran 2022 tarihi itibariyle ilçedeki görevine başladı.

Göreve başladıktan sonra ilçedeki Kur’an kurslarını ziyaret eden İlçe Müftüsü Recep Şahan, Cuma günleri ilçede bulunan 2 camide farklı günlerde cemaate vaaz yaparak gündemdeki konular ve İslami ahlak üzerine sohbetlerine aralıksız devam ediyor.

Birçok ulusal gazetelerde köşe yazarlığı, TV lerde canlı yayınlarda bilgilendirmelerde bulunan Şahan, Önemli günlerde ise şehit aileleri ve şehit mezarlarına da ziyaretlerde bulunuyor.

Hacılarımızı Havalimanında karşılaşama törenlerine katılıp onlarla hasbıhal eden Müftü Şahan,Yaz Kur’an kurslarına okuyan çocuklara farklı eğitimler verilmesinde de öncülük yaptı.

İlçede yardım kampanyalarının düzenlenmesinde görev alan ve son olarak da Pakistan’da meydana gelen sel felaketi için yardım toplanmasına katkıda bulunan müftü Şahan, Mevlid-i Nevi haftası programlarında da vatandaşlara vaazlarda bulundu.

Müftü Şahan, İlçede Trafik kazası geçiren baba oğlu evinde ziyaret ederek onlar da geçmiş olsun dedi.

Müftü Şahan, en son olarak da Pazar Elmalık ve Tütüncüler köylerindeki Kız Hafızlık Kurslarını ziyaret ederek burada eğitim gören talebelerle hasbihal etti.Ardında ise Pazar KYK Kız Yurdunda öğrencileri ziyaret ederek onlarla sohbet etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı