PAZAR FAKÜLTE CAMİİNDE SONA DOĞRU

Yapımına 2017 yılında başlanan Pazar Fakülte Camii inşaatında sona gelindi. Ziraat Fakültesi yanında yapılan cami önümüzdeki aylarda tamamlanarak ibadete açılacak.

TEFEKKÜR 2.12.2022 18:43:57 58 0
PAZAR FAKÜLTE CAMİİNDE SONA DOĞRU

Cami inşaatında incelemelerde bulunan Pazar İlçe Müftüsü Recep ŞAHAN caminin iç kısımlarının büyük oranda tamamlandığını söyledi. Şahan şu açıklamalarda bulundu:

Yapımına 2017 de başlanılan ve Ziraat Fakültesi yanında 420 metre kare alan üzerine yapılan camimiz Türkiye Diyanet Vakfı Pazar Şubesi ve Pazar Kur’an ve Cami Hizmetleri Eğitim Kültür Derneği öncülüğünde devletimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yapılmaktadır. Camimizde sona doğru yaklaşıyoruz. Kapıları hazır vaziyette bir iki gün içinde takılacak. Halıları da hazır onlar da önümüzdeki günlerde serilecek. İç tezyinat ve aydınlatma işlemleri kısa süre evvel tamamlanmıştı. Şu anda çevre düzenlemesi devam ediyor. Tuvalet ve şadırvanlar yapılacak. Ramazan ayına kadar bunları tamamlamayı hedefliyoruz. Tabi camiye ait lojman da olacak. Bunun için uygun arsa da cami yanında mevcut. Camimizin yapımında emeği geçen, maddi manevi desteklerde bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI