Pazar'da Seferberlik Başladı..

Diyanet İşleri Başkanlığımız öğrencilerin yarıyıl tatilinde olduğu döneme yönelik, 26 Ocak 12 Şubat tarihleri arasında, “DİN GÖREVLİLERİMİZ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR” etkinliği başlattı.

TEFEKKÜR 28.01.2021 11:02:46 38 0
Pazar

Diyanet İşleri Başkanlığımız öğrencilerin yarıyıl tatilinde olduğu döneme yönelik, 26 Ocak 12 Şubat tarihleri arasında, “DİN GÖREVLİLERİMİZ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR” etkinliği başlatmıştır.

Türkiye genelinde başlatılan bu buluşmayla çocuklarımıza,

“Namaz dua ve surelerinin ezberlenmesi,

Ezberlenen dua ve surelerin anlamı ve

Diğer dini bilgiler öğretilmeye çalışılacaktır.”

Bu kapsamdan Pazar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Camii İmam-Hatibi Yusuf KAMBUR, sisteme kaydolan 12 öğrenciyle çevrimiçi derslere başladı.

Yusuf KAMBUR,yaptığı açıklamada  “Zor zamandan geçtiğimiz bu pandemi sürecinde çocuklarımızın DİN GÖNÜLLÜSÜ HOCALARIMIZLA sanal ortamda da olsa buluşması, bilgi alışverişinde bulunması, daha önce edindikleri kazanımların tekrarlanması, merak ettikleri konularda doğru bilgiye ulaşması çok önemlidir.” dedi

Kambur, Bu güzel etkinliğe isteyen vatandaşlarımız bağlı bulundukları Cami İmamları veya Müftülüklere müracaat ederek çocuklarını dahil edebilecektir.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI