Pazar'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

TEFEKKÜR 20.04.2017 13:51:42 277 0
Pazar

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 1989 yılından itibaren 'HZ. PEYGAMBER'İ ANMAKTAN ANLAMAYA' şiarıyla başlatmış olduğu ve bu yıl 'HZ. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU' temasının ele alınacağı etkinlikler  Pazar İlçe Müftülüğü tarafından Pazar Demokrasi Meydanında başladı.

Etkinliklere Pazar Kaymakamı Cevat Çelik,Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney,Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce,Kamyoncular Derneği Başkanı Turan Karahan,Pazar Şöförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç,STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Diyaert Sen Pazar şube Başkanı Cemal Taşçı'nın açılış konuşmasının ardından, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney günün anlamı ile ilgili bilgiler verdi.Çaykur Standında misafirlere iki gün boyunca Çay ikramı yapıldığı etkinlikte, Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr.Mehmet Görmez'in Pazar Demokrasi Meydanında kurulan Dev ekranda Kutlu Doğum Haftası hakkında Mesajı okundu.Katılımcılara Pazar İlçe Müftülüüğünce Kitap hediye edildi.

Etkinlik akşam Saat 19.30'da Belediye Kültür ve Düğün Salonunda yapılacak Konferansa daha önce de Kutlu doğum programlarından tanıdığımız Yrd. Dç. Dr. Hayrettin ÖZTÜRK konuşmacı olarak katılacaktır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI