PAİMDER Erol Mütercimler’i Kınadı

Pazar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (PAİMDER) Başkanı Cemal Taşçı İmam Hatiple ilgili sözleri dolayısıyla yazar Erol Mütercimler hakkında kınama mesajı yayınladı.

TEFEKKÜR 12.09.2020 10:57:50 34 0
PAİMDER Erol Mütercimler’i Kınadı
Cevahir Topaloğlu
PAZAR-Pazar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (PAİMDER) Başkanı Cemal Taşçı İmam Hatiple ilgili sözleri dolayısıyla yazar Erol Mütercimler hakkında kınama mesajı yayınladı.

Başkan Taşçı yayınladığı mesajında, “Ülkemizin en güzide okullarından olan İmam Hatiplerin Mezunları ve Mensupları yıllardır ülkemizin milli ve manevi anlamda kalkınması adına her türlü fedakârlığı üstlenmiş, vatanın birliğine ve bekasına hizmet etmiştir. Hakaret içerikli bu sözlerinden dolayı Erol Mütercimleri kınıyorum. Ayrıca Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Cemal Taşçı mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Bir televizyon kanalında imam hatiplilere hakaret ve iftira atan hatta alenen hakarette bulunan Erol Mütercimler’i Paimder olarak kınıyoruz. 69 yıldır eğitim hayatına devam eden imam hatip okulları ülkemiz, milletimiz ve medeniyetimiz için çok değerli, alimler, doktorlar, mühendisler, edebiyatçılar, siyasetçiler ve devlet adamları yetiştirmiştir. Bu isimler dün olduğu gibi bugün de ülkenin dört bir yanında hizmet vermektedir. Bugün, çocuğunun hem dini ilimler hem de fen bilimleri eğitimi alması, günün gerektirdiği becerilerle donanması için ailelerin ve gençlerimizin tercihi imam hatip liseleri olmaktadır. 'Bunun kullandığı, dil, üslup ve söylem asla kabul edilemez. Son yaptığı açıklamalarda yanlış anlaşıldığını söylese de bunun gerçeği yansıtmadığını, çamur at izi kalsın politikası güdülerek kirli bir söylem olduğunu çok iyi biliyoruz. Kimsenin ülkenin güzide okullarına dil uzatmasına ve iftira atmasına izin vermeyeceğiz'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı