Ölümünün 6. Yılında anıldı.

Artvin’in Efsane Belediye Başkanı Dt. Emin Özgün’ü, ölümünün 6. Yılında anıldı.

TEFEKKÜR 2.08.2022 13:04:25 35 0
Ölümünün 6. Yılında anıldı.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin’in Efsane Belediye Başkanı Dt. Emin Özgün’ü, ölümünün 6. Yılında anıldı.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin “Emin Özgün, Artvin’lilik kimliğini tüm bedeninde taşıyan, Artvin için çalışmayı bir yaşam biçimi haline dönüştürmüş bir insandı. Emin Özgün Artvin'imizin tüm insanları gibi tertemiz ve samimiydi.

Mesele Artvin olunca gözünü budaktan sakınmayan, korkmayan, yumruğunu sıkabilen, memleketi için her türlü fedakârlığı yapabilen bir insandı. Bizler, onun bıraktığı idealler ve Artvin sevgisini asla terk etmeyecek, Artvin bayrağını her zaman daha yukarı çıkarmak için mücadele edeceğiz.

Bu vesile ile vefatının 6. yılında Efsane Belediye Başkanımız Emin Özgün'ü saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. EFSANE BAŞKAN. Ruhun şad olsun, yattığın yer ışıklarla dolsun...

LOKMA DÖKEREK ANILDI.

Artvin’in Efsane Belediye Başkanı Dt. Emin Özgün’ü, ölümünün 6. Yılında Lokma Dökerek anıldı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Özgün ailesi tarafından Efsane Belediye Başkanı Dt. Emin Özgün’ün anısına Haftalık semt pazarında gerçekleştirilen Lokma dökme etkinliğine katıldı.

Başkan Elçin, ‘Memleketimize essiz hizmetleri olan, her görüşten insanın gönlüne girmeyi başaran, Artvin’in yiğit evladı efsane Belediye Başkanımız Dt. Emin Özgün'ü saygı ve sevgiyle anıyoruz.’ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI