Okulu Ziyaret Ederek Kitap Hediye Ettiler.

Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünde görevli Şube Müdürü Kazım Genç ve Kirazlık Camİ Müezzine Mustafa Bölükbaş, Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler.

TEFEKKÜR 27.01.2022 10:28:43 40 0
Okulu Ziyaret Ederek Kitap Hediye Ettiler.
Okulu Ziyaret Ederek Kitap Hediye Ettiler.
Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünde görevli Şube Müdürü Kazım Genç ve Kirazlık Cam Müezzine Mustafa Bölükbaş, Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler.
Okul Müdürü Halil Çırak, Müdür Yardımcısı Muhittin Esin ile bir süre sohbet eden Genç ve Bölükbaş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söylediler.
“Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak bugün okulumuza ziyaret gerçekleştirerek okul müdürümüz Halil Çırak ve Müdür Yardımcımız Muhittin Esin ile birlikte istişarelerde bulunduk. Nazik davetlerinde bizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimizle “nelere ihtiyaç duyduklarını” konuşarak tespit yaptık. Daha çok kitaplara ihtiyaçlarını olduğunu dile getirdiler. Bizde Müftülüğümüz olarak hazırladığımız eksiklikleri kendilerine teslim ettik”

Heyet, Okuldaki öğrencilerle de birebir sohbet ederek gençlik koordinatörlüğümüzün faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı