Müstaşar'ın Acı Günü

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı’nın Bursa’da vefat eden dayısı üç çocuk babası Ahmet Yaşar Özdemiroğlu (49) memleketi Artvin’in Yusufeli İlçesinde dua ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

TEFEKKÜR 23.04.2016 08:56:56 33 0
Müstaşar
Bursa’da geçirmiş olduğu bir ameliyatın ardından eski sağlığına kavuşamayan, Bursa’da bir aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, Yusufeli İlçesinin en eski esnaflarından, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı ve Kaymakam Levent Yazıcı’nın dayıları, Ahmet Yaşar Özdemiroğlu’nun Cuma namazı sonrası Yusufeli Merkez Camiside kılınan cenaze namazına, Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ak Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hasan Türüt, Dokap Başkanı Ekrem Yüce, İstanbul B.Şehir Mezarlıklar Daire Başkanı Adem Avcı, Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiralp, Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yerebakan, Çaykurspor Kulübü Müdür B.Ali Kavalcı, Artvin Eski Milletvekili Metin Arifağaoğlu, Siyaset Yorumcusu Savcı Sayan, Rafting Federasyonu As Başkanı Fikret Yardımcı, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şehitoğlu, Çaykur Şube Müdürlerinden Mustafa Taşcı, Ak Parti Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Sönmez, Yusufeli Arıcılar Birliği Başkanı Recep Yer, Resmi Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ile çok sayıda STK Temsilcisi, İl ve Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı’nın dayısının Yusufeli Merkezdeki cenaze namazının ardından köyü olan Taşkıran da ikindi namazı sonrası kılınan ikinci bir cenaze namazının ardından buradaki aile mezarlığında dua ve göz yaşlarıyla toprağa verildi.


Haber ve Fotoğraflar: BAYRAM ALİ KAVALCI-YUSUFELİ
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI