MUHTEŞEM İFTAR

Hopa İmam Hatip Mezunlar ve mensupları Derneğinden okul bahçesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi..

TEFEKKÜR 26.04.2022 13:29:06 83 1
MUHTEŞEM İFTAR

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa İmam Hatip Mezunlar ve mensupları Derneğinden okul bahçesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi..

Hopa İman Hatip Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü ve eşi Kübra Üçüncü, Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İl Genel Meclisi üyesi Hüsnü Çakır, siyasi partilerin İlçe Başkanları, STÖ’lerin ilçe başkanları, İlçe Milli Eğitim Yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler, Hopa İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, öğrenci velileri ve kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. İftar programına Artvin-Arhavi-Kemalpaşa ve Borçka’dan katılımın olması gözlerden kaçmadı.

Kuranı kerim okunması ardından iftar ezaninin okunması ile oruçlar acildi, İftar süresince oluşan sıcak atmosferde dost sohbetleri gözlerden kaçmadı. İlçe Müftüsü Hasan Faruk Satıcı iftar yemeği ardından yemek duası yaptı

Derneğin kendi imkânları ile organize edileni iftar programına Hopa’li i ş insanları, esnaflar ve Hopa’ya gönül veren dostları tarafından da maddi ve manevi destek verildiğini ifade eden dernek başkanı Mehmet Ali kazdal destek verenlere ve iftar programına katılan İlçe protokolüne ve tüm dostlara teşekkür etti.

Ramazan sevincinin ve huzurunun doyasıya yaşandığı iftar programı öğrencilerin ilahi gösterisi ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
Taner Bey
3.05.2022 10:27:35
Hopa İmam Hatip mezunları derneğini alicenaplığından dolayı tebrik ederim. Yavuz Sultan Selim'in emaneti güzel beldemiz Hopa'ya selam olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI