Merhum Zavendikli hocayı rahmetle andılar

Rize Müftülüğü, Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kur'an Kursunun yeni binasında, Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafında verile

TEFEKKÜR 14.07.2014 07:56:14 25 0
Merhum Zavendikli hocayı rahmetle andılar
İftaraRize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Rize Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü İsak Alim, Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Hızır Aktaş, Kızılay Rize Şube Başkanı M.Nuri Gezmiş, Yeşilay Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı, Rize Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Soba, Mustafa Altay ve çok sayıda Rize Belediyesi Meclis Üyeleri, Rize Müftülüğü İmam Hatipleri ile Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kur-an Kursunda eğitim ve öğrenim gören öğrenciler katıldılar.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, İrşad Vakfı Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi A.Kadir Kara iftarın ardından iftara katılan davetlilere birer konuşma yaparak, bu gibi hayır kurumlarına maddi ve manevi yardımlarda bulunan hayırsever kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ettiler. Konuşmacılar 100 öğrencinin eğittim ve öğretim göreceği bu yeni kurs ile birlikte yıllardır bay ve bayan Kur-an talebesi yetiştiren diğer mevcut eğitim ve öğretim kurumlarına katkı sağlayanlara dua ve teşekkür ederek, hayırseverlerin bu yardımların devamlılığının önemine vurgu yaptılar. İftarın sonunda, Rize ve Trabzon'da tanınınmış din adamlarından Salih Topçu hoca efendi dua ederek, bu kursların kurucusu ve hepimizin hocası merhum Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendiyi her zaman hayırla yad ederek, binlerce rahmetler göndermek gerekir dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı