Kutlu Doğum Haftası çok anlamlı kutlandı

Pazar Atatürk Anadolu Lisesi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında “Hz. Muhammed'in (SAV) Hayatı” konulu öğrenciler arası bilgi yarışması düzenlendi.

TEFEKKÜR 30.04.2014 22:45:29 17 2
Kutlu Doğum Haftası çok anlamlı kutlandı
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmaya katılmak isteyen 75 öğrenci arasında yapılan ön eleme ile sayı 10’a indirildi. Program İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yasin Toprak’ın Kuran tilavetiyle başladı.

Okul Müdürü Ali Kambur yaptığı açılış konuşmasında, öncelikle bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirterek, “Asıl amacımız öğrencileri yarıştırmak değil Peygamberimizi daha detaylı tanıtmak, misyonunu ve gönderiliş amacını günümüz gençliğine anlatmak, gençlerimizin milli ve manevi değerlere saygılı, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilen bir nesil olarak yetişmesi için en büyük örnek olan sevgili peygamberimiz Hz Muhammed’i (SAV) tanıtmaktır” dedi. 

Kambur, bu yarışmanın maddi ve manevi kaybedeninin olmadığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından yarışmaya geçildi ve oldukça çekişmeli geçen yarışmada Damla Bayrak birinci olurken, ikinci Gülfe Akardaş, üçüncü Mahmuthan Demir, dördüncü Betül Sümer ve beşinci Tülay Özdemir oldu.

 Yarışma sonunda dereceye giren birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye akıllı telefon, üçüncüye tablet bilgisayar, dördüncü ve beşinciye dijital fotoğraf makinesi ve diğer katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. 

Bu etkinliğe öncülük yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halil Süslü, yaptığı kapanış konuşmasında, “Öğrencilerimize peygamberimizi tanıtmayı amaçladığımız bu etkinlik oldukça verimli geçti. Ödüllendirmede katkısı olan esnaflarımıza ve diğer vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğin yürütülmesinde katkısı olan öğretmenlerimize ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.




Anahtar Kelimeler:
Yusuf KAMBUR
1.05.2014 09:54:39
göreve geldiği andan itibaren olumlu yönde çok aşama kaydeden müdür, öğretmen ve tüm öğrencilerini tebrik ediyorum.

Önder
3.05.2014 22:39:14
Emeği geçen herkesin yüreğime sağlık

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI