Kadir Gecesini Cami’de değerlendirdiler

Ramazan Etkinliklerine bir ay boyunca farklı camilerde teravih namazı kılarak devam eden Pazar Fen Lisesi, Kadir Gecesi Ardeşen 15 Temmuz Şehitler Cami’sinde Vaaz dinlediler, Teravih namazı kıldılar.Şehitlerin ruhuna dualar ettiler.

TEFEKKÜR 28.04.2022 09:27:42 192 0
Kadir Gecesini Cami’de değerlendirdiler

Ramazan Etkinliklerine bir ay boyunca farklı camilerde teravih namazı kılarak devam eden Pazar Fen Lisesi, Kadir Gecesi Ardeşen 15 Temmuz Şehitler Cami’sinde Vaaz dinlediler, Teravih namazı kıldılar

Okul Müdürü Kamil Görmüş, “Pazar Fen Lisesi öğrencileri Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu sefer de 27 Nisan akşamı Ardeşen 15 Temmuz Şehitler Camii’nde buluştular” dedi.

Görmüş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ”Kadir Gecesi'nde düzenlenen etkinliğe 76 öğrenci ile Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Hüseyin Kırmaz ve Uğur Serdar, Felsefe öğretmeni Leyla Yılmaz ve Biyoloji öğretmeni Özden Akturan katıldı”.

Görmüş, “Daha önceden Ardeşen Kavaklıdere Tarihi Camii'ni ziyaret eden öğrencilerimiz, bu kez 2019 yılında ibadete açılan ve farklı mimari özellikleri ile dikkat çeken 15 Temmuz Şehitler Camii'nde bu önemli gecenin manevi duygularına iştirak etti. Kılınan Teravih namazından sonra 15 Temmuz şehitlerine ve bütün şehitlerimize dua edildi. Biz de bu vesileyle Kadir Gecesi'nin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI