GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Yusufeli Belediyesi tarafından “Ramazan paylaşmaktır, paylaşmak ibadettir“ temalı iftar yemeği Yusufeli Merkez Camii yanında düzenlendi.

TEFEKKÜR 28.04.2022 12:05:47 53 0
GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi tarafından “Ramazan paylaşmaktır, paylaşmak ibadettir“ temalı iftar yemeği Yusufeli Merkez Camii yanında düzenlendi.

Merkez Camii yanından kurulan iftar sofraları için erken saatlerde hazırlıklara başlandı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinin sponsorluğunu Limak İnşaat ve Ak Şeker İnşaat yaptı. Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği programına Yusufeli halkı büyük ilgi gösterdi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Geleneksel iftar yemeklerimizi Pandemi nedeniyle iki yıldır yapamıyorduk. Bu sene rabbimin de izni ile siz kıymetli hemşerilerimizle tekrar bir araya geldik. “Ramazan Paylaşmaktır, Paylaşmak İbadettir“ diyerek kurduğumuz bu sofralar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda iftar yemeğimize sponsor olan hayırseverlerimize ve katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı,” Bu güzel sofrada bizleri buluşturduğu için Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e teşekkür ediyorum. Bu mübarek Kadir Gecesine bizleri ulaştıran rabbimize şükürler olsun. Ben katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.” dedi.

İftar programına Ak Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti Yusufeli İlçe Başkanı İbrahim Alkan, MHP Yusufeli İlçe Başkanı Hüseyin Çakaloğlu, Demokrat Parti Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Keleş, Kurum Amirleri, Şehit yakınları, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI