Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan Asım Aydın’ın vefatı İlçe ’de büyük üzüntü yarattı.

Arhavi’de Reşat Sönmez’in ölüm haberi ardından bu defa da Hopa’da uzun yıllar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan Asım Aydın’ın vefatı İlçe ’de büyük üzüntü yarattı.

TEFEKKÜR 14.12.2021 10:16:12 75 0
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan Asım Aydın’ın vefatı İlçe ’de büyük üzüntü yarattı.

Hayati Akbaş

HOPA- Arhavi’de Reşat Sönmez’in ölüm haberi ardından bu defa da Hopa’da uzun yıllar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan Asım Aydın’ın vefatı İlçe ’de büyük üzüntü yarattı.

Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odasında 1983-2001 yılları arasında Başkanlık yapan Asım Aydın (96)’ın vefat haberi ardından Orta Hopa’da bulunan evine ’de dostları da “Başsağlığı “dileğinde bulundular.

Asım Aydın’ın Merkez Camiinde kılınan cenaze namazına Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Yavuz Şiviloğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Hopa Şoförler Odası Başkanı İsrafil Kotil, CHP Artvin CHP İl Başkanı Ahmet Biber , CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’in yanı sıra yakınları, dostları ve Hopa’lı esnaf dostları da katılarak çocuklarına ve ailesine Başsağlığı dilediler.

Asım Aydın’ın cenazesi kılınan cenaze namazı ardından Orta Hopa aile mezarlığında toprağa verildi.

Asım Aydın evli ve 4 çocuk babası idi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI