ELVEDA RAMAZAN, HOŞ GELDİN BAYRAM

ELVEDA RAMAZAN, HOŞ GELDİN BAYRAM

TEFEKKÜR 4.07.2016 09:27:31 33 0
ELVEDA RAMAZAN, HOŞ GELDİN BAYRAM
Eşsiz bir ibadet ayına elveda diyoruz bu gün. İçimizde bir yandan rahmet ayından ayrılmanın hüznü ve burukluğu, diğer yandan yarının bayram oluşunun sevinci ve mutluluğu.

Rahmet’ten bayrama bir “arefe” merdivenindeyiz bu gün.

Duâların geri çevrilmediği ender zamanlardan birini daha idrak ediyoruz şu dakikalarda, bayram sabahına kadar. Elimiz duâdan inmemeli, kalbimiz tazarrudan dönmemeli bu gün!

Rahmet ayını uğurluyoruz bu gün. Hata ve kusurlarımızla birlikte takdim ettiğimiz ibadetleri alıp gidecek.

Uzun günlerde Oruçlarımızı tutmaya çalıştık. Rabbim kabul etsin. Hastalık ve bir takım sebeplerle orucu tutamayan kardeşlerimize de bu güzel ayın, güzel iftarı, teravisine ve sahur vakitlerini yaşamayı nasip etsin.

Bayram’ın özelde ailemiz, ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam Alem-i’ne hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. Dünya’nın özlemle beklediği huzur ortamına kavuşmayı diliyorum.Kaçkar53.com

GÜNÜN DUÂSI
Ey heybetine her şeyin itaat ettiği! Ey saltanatına her şeyin inkıyat ettiği! Ey korkusundan her şeyin boyun eğdiği Allah’ım! Orucumuzu kabul buyur! Ramazanımızı bizden razı kıl! Bizi ve âlem-i İslâm’ı bayrama ulaştır! Âlem-i İslâm’ın acısını dindir! Âmin. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI