Başkan Basa’dan Ziyaret

Taşçı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Basa ve beraberindekilere teşekkür etti.

TEFEKKÜR 4.10.2020 11:03:13 29 0
Başkan Basa’dan Ziyaret

Cevahir Topaloğlu

Din görevlilerinin ve camilerin toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekmek, onların gerçek işlevini ortaya koymak, sıkıntılarını dile getirmek ve çözüm önerileri sunmak, camilerin daha işlevsel hale gelmesini sağlamak gibi amaçlar doğrultusunda 1-7 Ekim tarihleri arasında camiler ve din görevlileri haftası kutlanmaktadır.

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle diyanet-sen Pazar ilçe temsilciliğine bir dizi tebrik ziyaretleri yapıldı. Pazar belediye başkanı Ahmet Basa ak parti pazar ilçe başkanı Adem Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri eğitim bir-sen pazar ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı ve yönetimi ve STK temsilcileri diyanet-sen i ziyaret ederek din görevlilerinin toplumun kanaat önderleri olduklarını, görev ve sorumluluklarının ağır olduğunu dile getirerek haftalarını tebrik ettiler.

Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle bir açıklama yapan Diyanet-Sen Rize Şube başkan yardımcısı ve Pazar ilçe temsilcisi Cemal Taşcı bu hafta fedakâr din görevlilerimizin toplum açısından öneminin ve yaşadıkları sıkıntıların dile getirildiği, bu konularda farkındalık oluşturulan bir hafta olarak kutlanmalıdır dedi.

Taşçı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Basa ve beraberindekilere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI