ZOR GRUBA DÜŞTÜ.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden Artvin 7 Mart Spor Kadın Hentbol Takımı 2021-2022 Sezonuna 9. Ekim'de Mersin Büyükşehir Belediye SK müsabakası ile başlayacak.

SPOR 3.09.2021 11:30:06 51 0
ZOR GRUBA DÜŞTÜ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden Artvin 7 Mart Spor Kadın Hentbol Takımı 2021-2022 Sezonuna 9. Ekim'de Mersin Büyükşehir Belediye SK müsabakası ile başlayacak.

Geçtiğimiz sezon ligin en düşük bütçeli ve en genç takımı unvanlarını elinde bulunduran, ağırlıklı olarak Artvinli ve Alt yapıdan yetişen sporcularla mücadele eden ve ligi orta sıralarda tamamlayan Artvin 7 Mart Spor Türkiye çapında dikkatleri üzerine çekmişdi.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 9 Ekim'de başlayacak olan Kadınlar Hentbol 1. Ligi bu yıl ilk defa 10'ar takımla A ve B grubu olarak iki grupta oynanacak.

Artvin temsilcisi Artvin 7 Mart Spor A) Grubunda Süper Lige çıkma mücadelesi verecek.

Yeni Sezon öncesi açıklamalarda bulunan Artvin 7 Mart Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Murat Ülker; Zor bir gruptayız, rakiplerimizin hepsi bir birinden güçlü ekipler ekonomik anlamda adeta bütçesiz bir şekilde yola çıkıyoruz, Büyüklerimiz, Artvin’imizin Ağabeyleri, iş adamları ve halkımızdan Artvin’in çocuklarına sahip çıkmalarını istiyoruz, Artvinli gençlerden oluşan bu takım sahada üzerine düşeni yapmaktadır, Artvinlilere düşen bu çocuklara sahip çıkmaktır. Artvin adını en üst noktalarda temsil etmek istiyoruz, artık sesimizi büyüklerimiz duysun.

Ülker; Yeni bir hedefimiz var 1. Ligde takımımızın iskeletini oluşturan Artvinli Sporcuların hepsi Lise öğrencisi bu yıl arzumuz defalarca yarı Final, final oynadığımız sporcularımız ile Okul Sporları Lise Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmak ve Ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil edebilmek, Artvin’e ve Artvinlilere bu gururu yaşatmak en büyük isteğimiz heyecanımız ve motivasyonumuz en üst noktalarda diyerek sözlerini noktaladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI