YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Artvin Hopaspor yönetiminin ziyaretleri devam ediyor. Artvin ve Ardanuç Belediye Başkanları ziyaretleri ardından bu defa da Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü ve Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamlarında ziyaret ettiler.

SPOR 3.03.2022 10:19:12 102 0
YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor kulüp Başkanı Göksel CİHAN ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Gürkan Üçüncü’yü makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Üçüncü tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan yöneticilere “Hoş geldiniz. Sizi makamımda görmekten memnuniyet duydum” dedi.

Artvin Hopaspor Başkanı Göksel Cihan takımın içinde bulunduğu durum, ligdeki pozisyonu, kalan maçlarından bilgiler vererek amaçlarının Play Off grubunda olmak ve bir üst lige çıkabilmek için kentte yeni bir coşku ve heyecan yaratmak olduğunu söyledi.

Kaymakam Üçüncü’de takımın maçlarını yakından takip ettiğini ve aldıkları başarılı sonuçlardan kendisinin de sevindiğini ifade ederek, imkânlar ölçüsünde takıma destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.Ziyaret çekilen fotoğraf ardından sona erdi.

Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’ye ziyaret

Artvin Hopaspor kulüp Başkanı Göksel Cihan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ‘yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Artvin Hopaspor’un genel durumu hakkında bir süre sohbet edildi.

Başkan Taner Ekmekçi imkânlar dâhilinde her zaman Artvin Hopaspor kulübümüzün yanında olduklarını belirtip, destek amaçlı Kulübün düzenlemiş olduğu Araba çekilişi biletlerinden satın aldı.

Başkan Ekmekçi, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI