ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL BÖLGESEL LİG GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından desteklenen ve Artvin Çoruh Üniversitesinde düzenlenen “Üniversiteler Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları" yapılan final maçları ile tamamlandı.

SPOR 19.12.2022 10:47:21 110 0
ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL BÖLGESEL LİG GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından desteklenen ve Artvin Çoruh Üniversitesinde düzenlenen “Üniversiteler Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları' yapılan final maçları ile tamamlandı.

Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonunda yapılan ve AÇÜ ile birlikte toplam 6 üniversitenin katıldığı Bölgesel Lig Grup Müsabakalarının Kadınlar kategorisinde Trabzon Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi turnuvayı ilk üç sırada bitirdi. Erkekler kategorisinde de Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi madalya almaya hak kazanan takımlar oldu.

Sporda dostluk ve paylaşımın rekabet ve mücadeleden önce geldiği ilkesi gereğince centilmence gerçekleşen turnuva sonrasında kupa ve madalya töreni düzenlendi. Dereceye giren takımların kupaları ve oyuncularının madalyaları AÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atakan Öztürk, Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sinan Güner, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kaya Erdem ve katılımcı protokol tarafından verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI