Ücretsiz GSB spor okulları başladı

Pazar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 05-18 yaş gurubu çocuk ve gençlerin ücretsiz spor eğitimi alabilecekler GSB Spor Okulları için kayıtlar başladı.

SPOR 6.08.2021 10:31:21 60 0
Ücretsiz GSB spor okulları başladı

Pazar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 05-18 yaş gurubu çocuk ve gençlerin ücretsiz spor eğitimi alabilecekler GSB Spor Okulları için kayıtlar başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları için geri sayım başladı. Rize’nin Pazar ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenecek olan GSB Spor Okulları Yüzme, Masa Tenisi, Badminton, Basketbol, Jimnastik, Güreş, Judo, Hentbol, Karate, Kano, Voleybol, Tekvando ve Halk oyunları branşlarında uzman antrenörler tarafından ücretsiz Spor Eğitimi verilmektedir.

Spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak, güçlü bir alt yapı oluşturmak, yetenekli ve kabiliyetli gençleri Türk sporuna kazandırmak amacıyla GSB SPOR OKULLARI açılıyor.

'HAYDE SPORA' Sloganıyla hizmete başlayan ve Pazar Gençlik Merkezinde de 'Tatil Coşkun Gençlik Merkezi Tutkun Olsun' Sloganıyla 09-29 Yaş grubundaki Çocuk ve Gençlerimizi sosyal ve kültürel etkinleler ve eğitimler de devam etmekte olup Merkez, Gitar, Bağlama, Tulum, Resim, Akıl ve Zeka oyunları eğitimleri de alanında uzman eğitmenler tarafından ücretsiz sağlanmaktadır.

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya “Kayıtlarımız devam etmekte olup, kayıt için Mehmet Akif Pirim Spor Salonu ve Gençlik Merkezimize bekliyoruz. “ dedi.

Çocuk ve gençlerin Pandemi döneminde uzun süre evde kaldıklarını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya, “ Çocuk ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmesi fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak mükemmel bir fırsat. Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Farklı branşlarda açılan spor eğitimlerine tüm çocuk ve gençlerimizin kayıt yaptırarak sahalarda yerlerini almalarını istiyoruz. Pazarımızın tüm çocuk ve gençlerini yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI