TARİH TEKERRÜR EDECEK

2. Lig yolunda mücadele eden Artvin Hopaspor grubunda verdiği Play Off mücadelesini kendi taraftarı önünde Çatalcaspor’u 1-0 yenerek liglerin bitmesine bir hafta kala garantiledi.

SPOR 4.05.2022 12:39:44 69 0
TARİH TEKERRÜR EDECEK

Hayati Akbaş

HOPA-2. Lig yolunda mücadele eden Artvin Hopaspor grubunda verdiği Play Off mücadelesini kendi taraftarı önünde Çatalcaspor’u 1-0 yenerek liglerin bitmesine bir hafta kala garantiledi.

Hopa İlçe Stadında açık ve kapalı tribünleri dolduran 2 binin üzerinde taraftarın izleyerek karşılaşmanın başından sonuna kadar destek verdiği Çatalca karşılaşmasını Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’in de Kulüp Başkanı Göksel Cihan ile birlikte izlediği karşılaşma konuk ekip Çatalcaspor’un başlama vuruşu ile başladı. İlk devrede konuk ekip daha atak bir futbol sergilerken, A. Hopasporlu oyuncularda mutlak Galibiyet için rakip kaleye sık sık yüklense de Çatalcaspor kalecisi Miraç’ı geçemeyince ilk devre de golsüz beraberlikle sona erdi.

İkinci devre taraftar desteği ile oyuna başlayan Artvin Hopaspor çok istediği golü 46’nci dakikada Ender’in ayağından buldu. Bir anda konuk ekip ceza sahası içine giren Ender verilen pas’ı iyi değerlendirerek meşin yuvarlağı Çatalcaspor filelerine göndererek karşılaşmada 1-0 üstünlük yakaladı.

Karşılaşmanın İlerleyen dakikalarında her iki takımında karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmayınca sahadan Play Off biletini alarak ayrılan taraf ev sahibi Artvin Hopaspor oldu.

Alınan sonuçla Artvin Hopaspor 56 puanla 5’nci sıradaki yerini korurken, kendisini takip eden Erbaasporun deplasmanda Karamanspor’a yenilmesiyle puanı 52’de kalınca son hafta Sancaktepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya rahat çıkacak

Başkan Cihan ve Belediye Başkanları ve taraftarlar karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI