Takımları için tek yürek oldular

Artvin Hopaspor Kulübü tarafından Kulüp tesislerinde düzenlenen dayanışma yemeğinde Hopa tek yürek olarak takımına sahip çıktı.

SPOR 18.11.2022 13:24:01 61 0
Takımları için tek yürek oldular

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Kulübü tarafından Kulüp tesissilerinde düzenlenen dayanışma yemeğinde Hopa tek yürek olarak takımına sahip çıktı.

Başkan Lütfü Kolçak’ın daveti üzerine Hopa protokolü, kurum müdürleri, STO ve Oda Başkanları, Siyasi partiler İlçe Başkanları katılarak takımın yanında olduklarının mesajını verdiler.

Düzenlenen Birlik ve beraberlik yemeğine Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Makar, Hopa-Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Dernek Başkanı Turgut Dalkılıç, Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Uzun, CHP ilçe Başkanı Şükrü Aydemir, Ak Parti İl Meclis Üyesi Hüsnü Çakır, CHP il Meclis Üyesi Hakan Makar, Şenol Çelik, Kulüp Başkanımız Lütfü Kolçak, Başkan yardımcısı Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp A takım teknik ekibi, Futbolcular, Alt yapıda bulunan bütün sporcular ve Kulüp personelleri katıldılar.

Yemek sonrası yapılan konuşmalarda takımlarının yanında olduklarını, imkânlar ölçüsünde desteklerin devam edeceğini ve bu ve önümüzdeki hafta yapılacak karşılaşmalarda başarılar dilediler.

Başkan Lütfü Kolçak’ta yönetim Kurulu adına yemeğe katılanlara ayrı ayrı teşekkür ederek “Tek hedefimiz bu aziz şehrin marka değeri olan takımımızı hak ettiği noktaya taşımaktır. Bunda burada verdiğiniz desteği çok önemsiyor ve teşekkür ediyorum, çok Sağ olasınız” dedi.

Yemek ardından stada geçilerek futbolcular ve teknik heyetle toplu fotoğraf çekilmesi ardından birlik ve dayanışma yemeği de sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI