STAT MAÇA HAZIRLANIYOR

Amatör Lig’de oynanamayan ve temizlenmeyen Stat ile ilgili haber ses getirdi. Dün yapılan çalışma ile stat temizlenerek maçların oynanabileceği hale getirildi.

SPOR 24.01.2014 18:29:29 15 0
STAT MAÇA HAZIRLANIYOR
 Hafta boyunca oynanması gereken maçlar, Artvin ve Borçka statların karla kaplı olması, yaklaşık 1 aydır kar yağmamasına rağmen bu süre içinde hiçbir şeyin yapılmamış olmasını sorgulayan haberin ardından yapılan çalışma sonucunda saha temizlendi. Saha, Cumartesi günü oynanacak maç için hazır hale getirildi.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personelinin yaptığı çalışmanın ardından stadın temizlendiğini gören vatandaşlar ise; keşke daha önce yapsalardı. Bu maçlarda önümüzde durmaz yapılmış olurdu. Şimdi hava soğudu. Yine kar yağabilir. Aslında İskebe’deki stat eskiden beri kışın kardan yazın rüzgârdan hep sorunlu stattır. Ancak Artvin’de yer yok ki daha düşük rakımlı yerde yapılsın.
HALEN KOLTUKLAR YOK VATANDAŞ NEREYE OTURACAK?
Halen tribünlerde oturakların olmadığını da dile getiren vatandaşlar; buraya gelen futbolseverler soğuk betona oturamıyor. Gazetelerin üstünde oturuyorlar. Bu kadar büyük paralar harcanmış bir tesisin koltukları yok. Bu şuna benziyor. Adam markalı bir takım elbise, pahalı bir ayakkabı almış, ama çorabı yok, Kravat almamış!.. Bu koltuklar olmadan tribünlerin bir anlamı yok. Onun için acele koltuklar yerleştirilsin. Yani bir işi yaptığınızda eksiksiz yaparsanız bundan yapanlar da teşekkür alır, maça gelenler de rahat etmiş olur. Yine de yetkililerin bileceği iştir. Bizden söylemesi.”ifadelerine yer verdiler.
Stattaki kar temizleme çalışmasını gören 08 Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürüm Hatice Nur Ersöz;” Benim merak ettiğim doğudaki statlar nasıl temizleniyor. Orada maçlar oynanıyor. Bunun bir çaresi olmalı. Gazetede çıkan manşet haberin ardından buraya geldim. Stadı gördüm. Çatıdan düşen karlar sahaya düşmüş. Bunun hesabı yapılmamış gibi geldi. Kar öne değil, arkaya düşmeliydi. Ona göre eğim verilebilirmiş. Çatıdan düşen karlar bayağı sorun yaratıyor, gibi geldi bana.”dedi.



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI