Spor Kenti Pazar’da “Spor Okulları” açılışı yapıldı.

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 14 dalda, bin öğrencinin faydalanacağı “Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor” için açılış programı düzenlendi.

SPOR 30.06.2022 10:44:38 53 0
Spor Kenti Pazar’da “Spor Okulları” açılışı yapıldı.

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 14 dalda bin öğrencinin faydalanacağı “Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor” için açılış programı düzenlendi.

AÇILIŞ TÖRENİNE KAYMAKAM AKIN’DA KATILDI.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz eğitimlerin verileceği Pazar ilçesinde “SPOR OKULLARI” düzenlenen tören ile açıldı.

Programa Pazar Kaymakamı Mustafa Akın’ın yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet BASA, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa AKBULUT, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet ÖZBEK, Ak Parti İlçe Başkanı Adem YILDIZ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kazım BALTA, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil KAYA, Kurum Amirleri, İl Genel Meclis Üyesi Ömer HOCAOĞLU, Aileler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İlçe Müdürü Halil Kaya, “Kaymakamlığımızın himayelerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz uhdesinde ilçemizde bu yıl 14 Spor branjında ve Gençlik Merkezimizde de birçok atölye dalında uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımıza sporun ve sanatın temel unsurlarının öğretilmesi amacıyla eğitimlerini ücretsiz yapabilmeleri imkanı sağlanacaktır. Spor okullarımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kurslarımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışı yapılan Kurslarla ilgili Kaymakamlıktan yapılan açıklamada ise; İlçemizde bu yıl 14 spor branşında ve gençlik merkezimizde de birçok atölye dalında uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımıza, gençlerimize sporun ve sanatın temel unsurlarını öğretilmesi amacıyla eğitimlerini ücretsiz olarak yapabilme imkânı sağlanacaktır.” denildi

İlçe Kaymakamı Mustafa AKIN, programın düzenlenmesin de emeği geçen öğretmenlerimize ve uzman eğitmenlerimize teşekkür etti.

SPOR OKULLARININ AÇILMASINDAKİ AMAÇLAR

1-ÇOCUK VE GENÇLERE SPORU SEVDİREREK ONLARI SPORA YÖNLENDİRMEK,

2-KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN VE SUÇA YÖNLENDİREN ETKENLERDEN UZAKLAŞTIRMAK

3-SPOR ARACILIĞI İLE ÇOCUK AİLE İLİŞKİSİNİ GELİŞTİRİLMEK VE GÜÇLENDİRİLMEK

4-SPORUN DAHA GENİŞ KİTLELERE YAYILMASINI SAĞLAMAK AMACIYLA ÇOCUK VE GENÇLERE YÖNELİK “SPOR OKULLARI” UYGULAMASI BUGUN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞTIR.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI