"SPOR KENTİ" Pazar'da DART Müsabakaları

Pazar Şlçesi Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda 22 İl,400 sporcunun katılacağı ve 10-13 Şubat tarihleri arasında yapılacak Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Grup DART Müsabakaları başladı

SPOR 12.02.2022 10:45:06 92 0
"SPOR KENTİ" Pazar
Pazar İlçesi Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda, 22 İl,400 sporcunun katılacağı ve 10-13 Şubat tarihleri arasında yapılacak Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Grup DART Müsabakaları başladı.
İLK GÜNDE DERECEYE GİRENLERE MADALYA DAĞITILDI
Dart Yıldızlar Katagorisinde dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri
Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Okul Sporları Daire Başkanlığının düzenlemiş olduğu 2021-2022 faaliyet programında yer alan DART YILDIZLAR GRUP birinciliği müsabakaları Pazar Mehmet Akif Pirim spor salonunda başladı.
Yıldız Kızlarda 15 okul 60 sporcu, Yıldız Erkeklerde ise 11 okul 44 sporcunun katılımları ile düzenlen programın ilk günkü madalya ve başarı belgesi dağıtımına Pazar Kaymakamımı Mustafa AKIN, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan YILDIZ, Rize Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan ÖZTÜRK ve Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil KAYA katıldı.
Yıldız Kızlarda Dereceye giren okullarımız;
1.Trabzon Arsin İmam Hatip Lisesi
2.Erzurum Tuzcu Mimar Sinan Ortaokulu
3.Ankara Keçiören Okyanus Okulları
4.Rize Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu
Yıldız Erkeklerde Dereceye giren okullarımız;
1.Sivas Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu
2.Gümüşhane Merkez Atatürk Ortaokulu
3.Tokat Hüseyin Özdilek Ortaokulu
4.Giresun Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu
Birincilere ödüllerini Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN, ikincilere ödüllerini Rize Gençlik ve spor İl Müdürü Gürhan YILDIZ,üçüncülere ödüllerini Rize Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan ÖZTÜRK dördüncülere ödüllerini Pazar Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Halil KAYA verdi.
Kaymakam Mustfa AKIN, illerimizden katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve hocalarına başarılar dileyerek tebrik etti. (Yıldızlar müsabakaları tamamlanmış olup Cumartesi(bugün) ve Pazar günleri Gençler Katagorisinde müsabakalar devam edecektir)

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI