Sow'un Şampiyonlukta il sözü ne oldu...

Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduğunu anlatarak, şöyle konuştu: “Allah’a şükür şampiyon olduk.

SPOR 29.04.2014 07:36:30 41 0
Sow
SÜPER Lig’de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe’de milli kaleci Volkan Demirel, şampiyonluğu kulüp başkanı Aziz Yıldırım’a hediye ettiklerini söyledi. Lig TV’ye açıklamada bulunan tecrübeli kaleci, büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Bu şampiyonluğumuz bu senenin şampiyonluğu değil. Biz 3 Temmuz’dan beri bugün için uğraşıyoruz. Çok zorlukla çektik. Buna rağmen arkadaşlarımı kutluyorum, bu sezon ellerinden geleni yaptılar” dedi. Volkan Demirel, şampiyonlukta en büyük payın Aziz Yıldırım’ın olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:


Bizim için hapis yattı
“İnsan ömrü o kadar kıymetli ki bizler futbolcular olarak bazen kamplarda bile sıkılıyoruz. Ama başkanımız bizim için hapis yattı. Bizim için belki ilerleyen zamanda bir daha hapis yatacak. Biz her zaman onun yanındayız, ne olursa olsun. Futbolcular olarak biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ben bu şampiyonluğu Aziz Yıldırım’a hediye ediyorum. Sayın Aziz Yıldırım bu şampiyonluk için çok uğraşmıştır. En büyük pay da onundur.”


SOW ÇOK MUTLU
Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduğunu anlatarak, şöyle konuştu: “Allah’a şükür şampiyon olduk. Fenerbahçe’de şampiyon olmak benim için çok büyük mutluluk. Çünkü iki yıldır buradayım ve ilk defa Fenerbahçe forması altında şampiyonluk yaşıyorum. Benim için çok büyük bir gurur. Gerçekten zorlu bir sezon geçirdik. Bu sezon ağladığım anlar oldu ama bu tamamen formam içindi Fenerbahçe içindi. Kulübüme daha çok şey verebilmek içindi o gözyaşlarım. Böyle bir sezonun sonunda şampiyon olmak mutluluk verici oldu. Çünkü kolay olmadı.” 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI