SEZONA HAZIR

Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz sezon öncesi Gazetecilerle kulüp binasında bir araya gelerek takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 30.09.2021 18:03:24 36 0
SEZONA HAZIR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz sezon öncesi Gazetecilerle kulüp binasında bir araya gelerek takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamalarda “ “Artvin Çoruhspor kulübü olarak 2021 - 2022 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Mücadele edeceğiz. Artvin merkez ilçesinin futbol branşında 25 yıllık özlemi olan deplasmanlı lige 5 yıllık mücadelemiz sonucunda çıktık. Değerli basın mensupları bu liglerde yükselmek oldukça zordur çok emek ve finans gereklidir.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak çıkmış olduğumuz bu Ligde Arhavispor kulübü ile aynı gurupta yer alacağız Fikstür de alt sırada yer alan takım direk bir alt lige düşecek, üst sırada yer alan takımda ligde kalabilmek için bir alt lig olan süper Amatör Ligi şampiyonu ile Play of mücadelesi yapacak olup kazanan takım Artvin ilini tek takımla bundan sonraki sezonlarda Bölgesel Amatör Liginde temsil edecektir. ( Örnek verecek olursak Artvin Çoruhspor kulübü Ligi fikstür de üçüncü sırada tamamladı, Arhavispor ise ligi dördüncü sırada tamamladı. Arhavispor direk süper Amatör Ligine düşüyor Artvin Çoruhspor kulübü ise süper Amatör liginde şampiyon olan takımla final maçı oynuyor kazanan takım Bölgesel Amatör Ligine devam ediyor.)

Değerli basın mensupları Artvin ili merkez ilçesi İskebe şehir stadında müsabakalarını oynayan Şehrin takımı olan Artvin Çoruhspor kulübü olarak Hopaspor kulübü ve Arhavispor kulübü gibi deplasmanlı liglerde mücadele ederek taraflarımıza ve Artvin merkez ilçesi halkına bu heyecanı yaşatmamız ve esnafına da ilimize gelecek deplasman takımlarının harcamaları ile canlılık katmamız gerektiğini düşünüyorum.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak teknik ekibimizin isteği doğrultusunda maddi ve manevi zorluklara rağmen transferlerimizi tamamladık. Değerli basın mensupları Deplasmanlı liglerde mücadele etmek oldukça zor bu ligde mücadele etmek ligde kalabilmek için takımımıza bir çok bölgeye transfer yapmak gerekiyor ve transfer yaptığınız sporcunun konaklaması, beslenmesi, malzemesi, malzemecisi, teknik ekibi, sağlıkçısı, masörü, Şoförü, aşçısı vb. lisans İşlemleri derken oldukça yüklü maliyet çıkmaktadır.

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu başkanı Murat Yılmaz olarak Başkan Yardımcısı İbrahim Koyuncu, Futbol şube Sorumlusu Yücel Ustabaş beyefendiye, Yönetim kurulu üyelerimize maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak sürekli ziyaret ettiğimiz Cumhurbaşkanı Baş danışmanı Sn. İsrafil Kışla, Ak parti milletvekilimiz Sn. Erkan Balta ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan beyefendiye, Artvin Belediye başkanı Demirhan Elçin beyefendiye ve desteklerini esirgemeyen kurum müdürlerimize Bölgesel Amatör Ligine çıkmamız için yaptıkları destekler için çok Teşekkür ederiz.

Değerli milletvekillerimiz, Sn. Valimiz, siyasilerimiz, sivil toplum örgütleri başkanları, Belediye Başkanlarımız ve kurum müdürlerimiz biz Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu olarak Tüm takımlarımıza adaletli bir şekilde sezon süresince desteklenmesinden yanayız ilimizde Sağlığa da ihtiyaç var, sanata da ihtiyaç var, inşaata da ihtiyaç var, yurda da ihtiyaç var, geleceğimiz teminatı olan gençlerimizin sağlıklı yaşamları için spora da ihtiyaç vardır.

Değerli yöneticilerimiz sizler seçilirken ve ya atanırken hepimizin yönetiminden ayrım yapmadan sorumlu olduğunuzu düşünüyorum. Artvin Çoruhspor kulübü olarak Artvin valiliğinden ve siyasilerimizden, iş insanlarımızdan aldığımız destek oldukça düşükken bir çok spor kulübüne ciddi anlamda projelere yapılarak veya firmalar aranarak destekler verildi. Bizler bu yapılan desteklerden dolayı spor camiasının içinde olan bireyler olarak çok memnunuz fakat aynı şekilde Ayrımcılık yapılmadan Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek takım kurarken Şampiyonluğa oynayan bu takımı kurarken bizemi sordunuz demeden imkanlarınız dahilinde adaletli olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselen bir takım olan Artvin Çoruhspor kulübüne de diğer kulüplere yapılan desteklerin yarısının bile bizlere yapılmasını bekliyoruz. Unutmayınız biz maliyeti oldukça düşük olan süper amatör liginde değil maliyeti ve şehre getirisi çok büyük olan bölgesel amatör ligindeyiz ve diyoruz ki Artvin Çoruhspor, Artvin Hopa spor, Arhavi spor, Artvin 7 Mart spor Artvin ilinin gururudur, aynasıdır vitrinidir, bölgesinin en güçlü reklam kaynağıdır. Artvin Çoruhspor kulübü olarak bize gelecek bu destekler ile İnan’ın bizde Profesyonel lige çok rahat bir şekilde çıkacağız.

Değerli basın mensupları Artvin Çoruhspor kulübü olarak biz bu sezon O sezon bu sezon diyoruz biz Şampiyon olacağız ve Profesyonel lige çıkacağız yıllardır Bölgesel Amatör Liginde ve Profesyonel ligde mücadele eden ve maddi ve manevi çok yorulan bu sezon bizimle birlikte Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan kardeş takımız Arhavispor kulübüne ve süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Borçkaspor, Kemalpaşa spor, Ardanuç spor ve lige katılacak tüm takımlarımıza da başarılar diliyoruz. Her şey hayal etmekle başlar. Hedef profesyonel lig” diye konuştu..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI