Şevki Tonyalı: İlk Kez konuştu. Erbaaspor’u neden bıraktı..

Şevki Tonyalı: İlk Kez konuştu. Erbaaspor’u neden bıraktı..

SPOR 7.01.2021 10:33:42 82 0
Şevki Tonyalı: İlk Kez konuştu. Erbaaspor’u neden bıraktı..

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Erbaaspor teknik direktörlüğü yapan Şevki Tonyalı “ şartlar elverişliydi. Bize umut bağlayıp beklentileri vardı. Biz cevap veremeyince görevi bıraktık” dedi.

Pazarspor’a 2.lige çıkma heyecanı yaşatan Pazarlı Teknik Direktör Şevki Tonyalı Tokat’ın ilçesi Erbaaspor ile anlaşarak göreve başladı.2,5 ay Takımı çalıştıran Tonyalı, üç maçı üst üste kaybedince

Görevi bıraktı.

Tonyalı, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. Biliyorsunuz Pazarspor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra birkaç kulüpten teklifler vardı. Bunların içinde en başta ciddi bakan Erbaa Spordu ve şartları da elverişli idi. Bizlere büyük bir Umut bağlamışlardı ve beklentileri vardı. Biz o beklentilere cevap veremedik. Yaklaşık 2.2.5 ay orada kaldık destek gördük sevildik”.

Tonyalı, Sezon başında yeniden yapılanmaya gitmişler. Devre arasında en az 8, 9 futbolcuyla ihtiyaç vardı. Biz göreve gelince ha bu maç, ha gelecek maç düzelir diye devam ettik ama maalesef olmadı” dedi.

Kulüp bize sürekli destek verse de üç maç üst üste kaybedince bu bizde psikolojik baskı oluşturdu tâbi ben dayanamadı diyen Tonyalı,”Hiçbir zaman “hocam ne oluyor” bu takıma demediler. Bize karşı oluşan aşırı güven duygusu bizde baskı oluşturdu. Kazanamayın bir iki üç kez ayrılma teklifinde bulundum ancak üçüncüde ikna oldular. Bir kan değişikliğinin takıma iyi geleceğini söyledik sonuçta kararlılığımızı görüp kabul ettiler” diye konuştu.

Tonyalı ,”Ama ortak dostluğumuzu kaybetmedik ararlar sorarlar fikirlerimizi söyleriz. Beni özel araçları ile uçağa kadar götürdüler insanı anlamda çok yardımcı oldular. Keşke gönül isterdi ki işler Yolunda gitseydi. ”Eksiklikler de oldu hocam devre arasında istediğiniz oyuncuları da alacaktık dediler” ama dediğim gibi bize karşı büyük beklentileri oluştu karşılayamayınca da bizde de baskı unsuru oluştu. Kadro yapılanmasında bizim etkimiz olmasa da kaybedince psikolojik yıpranmaya başladık bu dışardan göründüğü gibi değil. O anlamda devrenin bitmesine bir hafta kala karşılıklı anlaşarak ayrılmaya karar verdik.” ifadelerini kullandı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI