Saygı Duruşu Yerine Fatiha Okudular

Genç futbolcular futbol sahasının ortasında hocaları için Fatiha suresini okuyarak bir ezberi daha bozdular

SPOR 30.05.2014 15:33:26 33 0
Saygı Duruşu Yerine Fatiha Okudular
Bugüne kadar belkide bir çok insanımızın aklına gelmiştir, yurdumuzda yaşanan facia, vefat olaylarından sonra futbol sahalarında futbolcuların saygı duruşunda bulunmaları değilde Fatiha suresini okumaları. İşte bu gerçek oldu. Ortaköyspor'un futbolcu futbol sahasının ortasında ellerini açarak Fatiha suresini okudular. 
VEFAT EDEN İNSAN SAYGI DURUŞUNA DEĞİL FATİHA'YA SEVİNECEKTİR MUHTEMELEN
İstanbul U19 2.Lig takımlarından Ortaköyspor'un futbolcuları bir önceki gün vafet eden hocaları Ali Çoban için sahanın ortasında ellerini açarak hep birlikte Fatiha suresini okudular.
Milli Takım başta olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük futbol kulüplerinde futbol oynayan Ali Çoban dün hayata gözlerini yumarak vefat etti. Ortaköyspor'un genç oyuncuları hocalarına ona vefa borcunu ruhuna Fatiha suresini yollayarak ödemeye çalıştılar. Genç futbolcuların duasına takımın teknik heyeti de eşlik etti.
Türkiye Futbol Fedarasyonu futbol kulüplerine dün oynanan maçlarda saygı duruşunda bulunması için talimat vermişti. Ortaköyspor da saygı duruşunun ardından ellerini açarak Fatiha suresini okudu.
 
Kaynak : Risale Ajans  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI